Expo Inter Cars 2012 / edit¬ia a II-a

În perioada 26-27 Mai 2012 s-a desfasurat a 2-a editie a EXPO Inter Cars România, cu aceasta ocazie fiind reconfirmat statutul de cel mai mare eveniment de profil din tara. Pe parcursul celor 2 zile de desfasurare, în ciuda vremii mai putin favorabile, s-au înregistrat peste 2500 de vizitatori care activeaza în domeniul pieselor auto Aftermarket. Comparativ cu anul trecut, numarul expozantilor a fost în crestere, prezentându-se 42 de companii de talie internationala din domeniul pieselor auto, anvelopelor si echipamentelor de service, ce au beneficiat de o suprafata de expozitie de 1400 metri patrati.
Locatia EXPO Inter Cars din acest an, de peste 12.000 metri patrati, a fost cu totul deosebita, pe Circuitul de Karting de la Prejmer, din judetul Brasov. Înscrisa în tematica generala a evenimentului, locatia a permis vizitatorilor, fani ai sofatului sportiv, sa-si demonstreze calitatile de pilotaj direct pe pista ultramoderna pusa la dispozitie, în cadrul Campionatului de Karting Inter Cars.
Totodata, locatia a cuprins multiple alte zone de recreatie si divertisment destinate vizitatorilor, printre atractiile principale numarându-se: zona de Paintball, circuitul de Automodele dar si zona de concursuri, unde s-au desfasurat concursurile de “Cel Mai Puternic Mecanic” si cel de “Service Roti”.
Punctul culminant a ramas petrecerea VIP Inter Cars din seara primei zile de desfasurare, vizitatorii bucurându-se de prezenta moderatorului Daniel Buzdugan (Radio ZU) precum si de o serie de concerte sustinute de Luna Amara, Nick Kamarera & Alinka si bineînteles, maestrul Mircea Baniciu & Band. Iar ca petrecerea sa fi e completa, au avut loc 2 momente spectaculoase: un show de lenjerie intima si un show de lasere.
Asemenea primei editii, profesionistii din domeniul auto au avut oportunitatea de a lua parte pe durata întregului eveniment la diverse prezentari de produse sau concepte noi, dar si traininguri sustinute de specialisti cu renume ai partenerilor Inter Cars, precum: ZF, TRW, Bosch, Michelin, Castrol si FEBI.
Si în acest an, evenimentul s-a dovedit a fi de un real succes, în urma feedback-ului primit de la partenerii si vizitatorii EXPO Inter Cars, urmând asadar sa pastram traditia organizarii acestui eveniment si în anii urmatori.
Mul¬umim tuturor pentru faptul ca ne-a¬i fost din nou alaturi si va asteptam la EXPO Inter Cars 2013!