[easingsliderlite]

 

   

               Prima expoziţie dedicată pieţei auto aftermarket din România ajunge anul acesta la a treia ediţie, sărbătorind cinci ani de existenţă a companiei Inter Cars România. Bineînţeles, este vorba despre Expo Inter Cars 2013, revenind anul acesta mai mare, mai tare, mereu în mişcare.
                Desfăşurându-se la Braşov Business Park pe parcursul a două zile, Expo Inter Cars va oferi invitaţilor săi dovada unei  evoluţii, subtil insinuată de sloganul Inter Cars: „Un milion de repere în mişcare!”. Concret, cei peste 2500 de invitaţi din domeniul automotive vor fi provocaţi să-şi testeze calităţile de buni cunoscători şi stăpâni ai oricărei maşini în concursuri cu premii, vor lua parte la training-uri susţinute de către cei mai mari producători de piese auto din lume, vor fi răsfăţaţi cu artişti ca şi Alexandra & Crush, Fanfara Shukar, Voltaj şi CRBL, vor admira cavaleri ai asfaltului la un show de drift şi un spectacol de cascadorii cu motocicleta, marca Tapai Tamas şi nu în ultimul rând, vor trăi la intensitate maximă experienţa simulatoarelor Hi-Tech.
               Nelipsitul eveniment principal, petrecerea VIP Inter Cars va decupla complet invitaţii de la stresul cotidian, având loc în seara de sâmbătă, 8 iunie, la Paradisul Acvatic.
               De la an la an, ne dorim ca pionierul expoziţiilor automotive din România să-şi reafirme statutul de cel mai relevant eveniment de acest gen din ţară. Şi asta vă vom oferi.

 

 

 

Parteneri Expo Inter Cars Brasov 2013

 

 
logouri


Despre

 

Locatie

 

Program

bloc-1   bloc-2-2   bloc-3
space
             
       
             


 

 

  anvelope3   qservice2