EXPO INTER CARS ROMÂNIA

Primul eveniment de profil din țară continuă în acest an cu o ediție EPICĂ!

Prezenți pe piața din România începând cu 2008, punem bazele primului eveniment de profil din țară în anul 2011, fiind astfel primul târg care reunea clienţi şi cei mai de renume furnizori din domeniul pieselor și accesoriilor auto. Cu fiecare ediție în parte, am crescut numărul de invitați și furnizori prezenți, ajungând la peste 6000 de participanți și 65 de standuri expoziționale în ediția din 2018.

În 2023, un an aniversar pentru Inter Cars România, v-am pregătit o nouă ediție în locații deosebite, cu multe surprize și momente inedite.

În timpul zilei de 17 Iunie, sunteți invitați la Academia Hagi, pentru zona expozițională, iar seara ne vom distra în cadrul unei petreceri EPICE pe plajă!

Parteneriatul dintre Academia Hagi si Inter Cars România pentru un eveniment de neuitat!

Inter Cars România are deosebita plăcere să vă invite la mult așteptatul eveniment al anului, Expo Inter Cars.

Anul acesta am pregătit o mulțime de surprize și de workshop-uri care se vor desfășura în cadrul evenimentului.

Pentru ediția din anul acesta, am încheiat un parteneriat strategic cu Academia Hagi care ne va găzdui evenimentul într-o locație deosebită.

Nu ratați această ocazie unică de a participa la cel mai mare eveniment B2B al anului din industria auto Aftermarket. Și ca totul să fie și mai interesant, invitația la acestă expoziție este lansată de nimeni altul decât legenda fotbalului Românesc: Gheorghe Hagi.

Inter Cars România vă asteaptă pe data de 17 iunie 2023 la Academia Hagi din Constanța pentru a sărbători 15 ani de performanță, prietenie și success!

Cum se obține performanța și succesul?

Prin muncă susținută și prin determinare. 

Aspecte care consolidează o încredere în forțele proprii pentru un succes garantat. 

Umrărește seria de videoclip-uri pregătite în colaborare cu Gheorghe Hagi pentru ediția specială a Expo Inter Cars România de anul acesta…

Mereu ne punem baza în parteneri serioși care caută, la fel ca noi, performanța...

Precum parteneriatul nostru cu Academia Hagi, împreună tindem spre succes!

Alătură-te călătoriei noastre prin culisele succesului să vezi cum am evoluat de-a lungul celor 15 ani de existență.

Inter Cars și Academia Hagi mereu pe același drum al perfomanței!

Urmăriți-ne și pe Facebook pentru mai multe detalii!

Talent și Performanță - indicatorii principali ai succesului!

Gheorghe Hagi: ” România este bogată în talente, a avut talente mari de-a lungul timpului!” 

Inter Cars a înțeles că succesul se obține din efort și dedicație, însă fără talent nu se poate obține o performanță relevantă. 

Astfel, campionii performanței INTER CARS ȘI ACADEMIA HAGI, te invită să participi la cel mai important eveniment al anului Expo Inter Cars, un eveniment care aduce împreună pasionații industriei auto și producătorii de piese și accesorii pentru a testa cele mai noi tehnologii din domeniu!

Leadership Prin Exemplu

Gheorghe Hagi: “Performanțele rămân pentru totdeauna. Acestea creează istoria. Am avut o generație extraordinară și sunte fericiți că am reușit să facem atât de mulți oameni fericiți!”

Viitoarele generații ne privesc din viitor! Este important sa pregatim un viitor de succes lucrând la un prezent care să inspire generațiile viitoare prin puterea exemplului. 

Inter Cars România și Academia Hagi pregătesc exemple sănătoase de Leadership și performanță pentru ochii generațiilor viitoare. 

Locație Expoziție (Academia Hagi)

Program (revenim cu detalii)

Supplier’s area

Ediții anterioare